“Een lied is pas geslaagd als tekst, thema, muziek, arrangement en uitvoering met elkaar in balans zijn. Het houdt je bezig elk moment van de dag (en met regelmaat de nacht). Schrijven doe je niet. Een schrijver ben je.”

 

Een thema, een tafereel, een onderwerp, een gelegenheid, een ervaring…

Voor Luc zijn het fragmenten die hij voorziet van tekst en muziek naar zijn perceptie, zijn vertaling van wat met hem doet. Of juist helemaal niet doet. Luc speelt met taal, met muziek en met sfeer. Of het nu gaat om een nummer met weerman Piet Paulusma of om het Eindhovens volkslied.

 

Naast de songs die hij zelf vertolkt  (download tektsten) schrijft Luc ook in opdracht van derden. In het voorgesprek luistert Luc, hij vraagt, observeert en gaat met zijn associaties aan de slag. Zijn eigen zangervaring komt goed van pas bij het inschatten van de kwaliteiten van de zangers of zangeressen waar hij voor schrijft. Het geeft schrijven op maat een nieuwe dimensie. Afhankelijk van uw wensen en budget wordt er een professionele opname gemaakt, orkest opname geleverd of vertolkt hij het nummer life tijdens uw gelegenheid.

Songwriter

LucVaesen

Festival / Evenement

 

 

Nieuws / Media

 

Theater

Downloads

Songwriter

Gastenboek

Info / boekingen

Home

Overige activiteiten